Bemutatkozás

A Kvarner Kft. 2001-ben alakult családi vállalkozás formájában. A cégalapítást megelőzően, már 1991-ben - műszaki, gazdasági érdeklődésű és végzettségű házaspárként - első megbízásunkat érdekes módon maga az élet hozta, amikor az újonnan épült társasháznak – ahová beköltözni készülődtünk – közös képviselőre volt sürgősen szüksége, hát belevágtunk.

Az első sikerek, eredmények után megkedveltük ezt a munkát, és ezután döntöttünk úgy a férjemmel, hogy ilyen jellegű vállalkozást szeretnénk indítani. Megszereztük a szükséges képzettségeket és elindítottuk közös vállalkozásunkat.
Szerencsére az építőipar akkori növekedési pályája is a mi malmunkra hajtotta a vizet, így az első megbízást gyorsan követte a következő, és egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre több munkánk van, és társasházaink száma gyorsan nő.
2002-ben a IX. kerület egyik legnagyobb Ingatlanfejlesztő vállalkozása, a Bokréta Házak alvállalkozója lettünk, így az újonnan épült Bokréta Házakban is bennünket választottak közös képviselőnek, és – amire büszkék vagyunk – hogy ezeknek a társasházaknak mindegyikében a mai napig ott vagyunk.

Mivel az évek során sikerült olyan infrastruktúrát, személyzeti és technikai hátteret kiépítenünk, hogy tovább tudtunk nőni, fejlődni, így mára a lakások száma, melyeket cégünk kezel, közel 2100-re gyarapodott, és ezen kívül 1000 parkolóhely és 100 üzlethelyiség van ránk bízva.

Minden feltétel adott tehát ahhoz, hogy ez a szám a következő években tovább emelkedjen, és a jövőben is meg fogunk tenni mindent annak érdekében, hogy lakóink elvárásainak maximálisan megfelelünk és igazán professzionális szintre fejlesszük házkezelői tevékenységünket.

Ehhez nyújt segítséget új honlapunk, ahol már a XXI. század kihívásának megfelelve, lakóink az Ügyfélkapu nevű szolgáltatásunkhoz belépve 0-24 óráig lekérdezhetik közös költség egyenlegüket, de közvetlen hibabejelentő vonalunkon továbbra is éjjel nappal elérhetőek vagyunk!

Bízunk benne, hogy nemsokára Ön is felkeres bennünket és lehetőséget kapunk szakértelmünk, korrekt üzleti hozzáállásunk és megbízhatóságunk bizonyítására.

Nagy Miklós és Nagy Miklósné,
a Kvarner kft. tulajdonosai 

Ügyfeleink mondták
 • Az eredeti fűtési rendszerről történő leválással és új önálló fűtési rendszer kialakításával a közös képviselő a Társasház számára biztosította az önálló fűtési rendszer kialakítását, másfelől az új rendszer 40-60%-os energia-megtakarítást jelentett a Társasház számára. dr. Bándi Gábor
  ügyvéd
  1094 Bokréta u. 22.
 • A Kvarner által közvetített szakembergárda a ház hibajavításai, elhárításai, állagmegóvása vonatkozásában megbízható, jó minőséget képviselnek, korrekt ár-érték arányban. Gincsai István
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • Az elmúlt négy évben a Számvizsgáló Bizottság elnökeként meggyőződhettem pontos, becsületes, a lakóközösség érdekeit mindig szem előtt tartó munkájukról. Dr. Győri Sándor
  Bokréta 17-19. Társasház
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • A közös költség a többi társasházhoz képest átlagos mértékű, ám ennek ellenére kb! 2 000 000 Ft megtakarítást értünk el, és a Kft. megtalálta a megfelelő módját ahhoz, hogy a tulajdonostársaknak ne legyenek jelentős befizetés-elmaradásai. Dr. Payrich András
  Lakástulajdonos és
  Számvizsgáló Bizottság Elnök
Elérhetőségeink
Cím:
1095 Budapest
Viola u. 13-15. Fsz. 1.
Telefon:
+36 1 218 0384
Mobil:
+36 70 272 3855
Ajánlatkérés