13 érv mellettünk

 1. Több mint 10 éves tapasztalat a házkezelés, üzemeltetés területén.
   
 2. A referenciáink között található társasházakkal már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a legrégebbi házunkat 1991 óta kezeljük, ők ennyi idő után is bíznak bennünk.
   
 3. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezünk: modern, újonnan kialakított és technikailag jól felszerelt irodánkban 4 munkatársunk dolgozik a társasházak zökkenőmentes működésért.
   
 4. Nálunk a házakhoz tartozó különböző hivatalos dokumentációk iktatva és rendszerezve vannak több évre visszamenőleg, minden egyes papírlap a helyén van, és kérésre azonnal elővehető. Ezeket saját irattárunkban rendszerezzük és őrizzük.
   
 5. Nagy tapasztalatunk van újonnan alakult társasházak kezelésében, ami sokkal nagyobb szakértelmet és tapasztalatot kíván, mint egy jól bejáratot, régi társasház tovább működtetése.
   
 6. 24 órás mobil-elérhetőség rendelkezünk a sürgős hibák elhárítása, kijavítása érdekében! Mi azonnal intézkedünk, és éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!
   
 7. Internetes oldalunkon, új Ügyfélkapu szolgáltatásunk keretében 0-24 óráig ügyfeleink lekérdezhetik közös költség egyenlegüket, így naprakész és megbízható információt kaphatnak.
   
 8. Nagyon jó kapcsolati tőkével rendelkezünk: az évek során nagyon jó munkakapcsolatot építettünk ki minden olyan céggel és szakemberrel, akik szükség esetén azonnal nekilátnak egy-egy sürgősebb hibaelhárításnak, és nem kell rájuk 2-3 vagy akár több napot várni.
   
 9. Mi kizárólag számlát adó cégekkel dolgozunk, ill. bízunk meg bármilyen munkával, nálunk nincsenek zsebből fizetett tételek, amivel később nem lehet elszámolni, és amit nem tudunk igazolni a társasház felé. Maximálisan betartjuk a pénzügyi fegyelmet és az ide vonatkozó jogszabályokat, mivel kizárólag hosszú távon gondolkozunk.
   
 10. Ügyfeleinket bejelentés nélkül, megfelelő és kényelmes körülmények között tudjuk fogadni irodánkban minden hétköznap 8-16 óráig. (pénteken 14 óráig)
   
 11. Vállalatunk 10 millió Ft értékű felelősségbiztosítással rendelkezik a Generali Biztosítónál.
   
 12. Cégünk a működéshez szükséges megfelelő vagyoni fedezettel rendelkezik, a velünk szerződő társasházak biztos kezekben vannak, mert tudják, hogy nem egy kiürített, bármikor felszámolható és gyorsan eltűnő céggel van dolguk.
   
 13. A fenti ok miatt újonnan induló társasházak esetén meg tudjuk előlegezni a költségeket, így belátható időn belül és gyorsan meg tud alakulni a társasház.
Ügyfeleink mondták
 • Az eredeti fűtési rendszerről történő leválással és új önálló fűtési rendszer kialakításával a közös képviselő a Társasház számára biztosította az önálló fűtési rendszer kialakítását, másfelől az új rendszer 40-60%-os energia-megtakarítást jelentett a Társasház számára. dr. Bándi Gábor
  ügyvéd
  1094 Bokréta u. 22.
 • A Kvarner által közvetített szakembergárda a ház hibajavításai, elhárításai, állagmegóvása vonatkozásában megbízható, jó minőséget képviselnek, korrekt ár-érték arányban. Gincsai István
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • Az elmúlt négy évben a Számvizsgáló Bizottság elnökeként meggyőződhettem pontos, becsületes, a lakóközösség érdekeit mindig szem előtt tartó munkájukról. Dr. Győri Sándor
  Bokréta 17-19. Társasház
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • A közös költség a többi társasházhoz képest átlagos mértékű, ám ennek ellenére kb! 2 000 000 Ft megtakarítást értünk el, és a Kft. megtalálta a megfelelő módját ahhoz, hogy a tulajdonostársaknak ne legyenek jelentős befizetés-elmaradásai. Dr. Payrich András
  Lakástulajdonos és
  Számvizsgáló Bizottság Elnök
Elérhetőségeink
Cím:
1095 Budapest
Viola u. 13-15. Fsz. 1.
Telefon:
+36 1 218 0384
Mobil:
+36 70 272 3855
Ajánlatkérés