A 6 pontos KVARNER-GARANCIA

 1. NON-STOP Adatszolgáltatási garancia: 0-24 óráig garantáljuk Ügyfeleinknek az adathozzáférést a közös költség egyenlegükhöz a honlapunkon található Ügyfélkapun keresztül.
   
 2. Anyagtárolási garancia: archivált anyagok, hivatalos dokumentumok kikérése esetén garantáljuk, hogy 24-48 órán belül (munkanapokon) rendelkezésre bocsátjuk a kívánt anyagot.
   
 3. 0-24 órás mobilügyelet garancia: garantáljuk, hogy 0-24 óráig elérhetőek vagyunk, hogy sürgős esetekben azonnal el tudjuk kezdeni az intézkedést!
   
 4. Tiszta Kéz garancia: garantáljuk minden alvállalkozóval, megbízott szakemberrel a tiszta, áttekinthető és szabályos elszámolást, hogy minden költségről, teljesítésről számlát kérünk, amivel a ház felé elszámolunk.
   
 5. Költségoptimalizálási garancia: a fenti kötelezettség ellenére garantáljuk a legoptimálisabb, legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat, amit több éves megbízható kapcsolatokkal érünk el, olyan cégekkel, akik maguk is hosszú távon gondolkoznak, nem az egyszeri nagy profitra törekednek, hanem értékelik a hosszabb távú, de kisebb bevételeket.
   
 6. Energiatakarékossági garancia: Amennyiben a társasház központi kazánját mi üzemeltetjük, úgy garanciát vállalunk arra, hogy lakók igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb energia-fogyasztást érjük el, ami általában az egyik legjelentősebb tétel a lakók rezsi költségében.
Ügyfeleink mondták
 • Az eredeti fűtési rendszerről történő leválással és új önálló fűtési rendszer kialakításával a közös képviselő a Társasház számára biztosította az önálló fűtési rendszer kialakítását, másfelől az új rendszer 40-60%-os energia-megtakarítást jelentett a Társasház számára. dr. Bándi Gábor
  ügyvéd
  1094 Bokréta u. 22.
 • A Kvarner által közvetített szakembergárda a ház hibajavításai, elhárításai, állagmegóvása vonatkozásában megbízható, jó minőséget képviselnek, korrekt ár-érték arányban. Gincsai István
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • Az elmúlt négy évben a Számvizsgáló Bizottság elnökeként meggyőződhettem pontos, becsületes, a lakóközösség érdekeit mindig szem előtt tartó munkájukról. Dr. Győri Sándor
  Bokréta 17-19. Társasház
  Számvizsgáló Bizottság elnöke
 • A közös költség a többi társasházhoz képest átlagos mértékű, ám ennek ellenére kb! 2 000 000 Ft megtakarítást értünk el, és a Kft. megtalálta a megfelelő módját ahhoz, hogy a tulajdonostársaknak ne legyenek jelentős befizetés-elmaradásai. Dr. Payrich András
  Lakástulajdonos és
  Számvizsgáló Bizottság Elnök
Elérhetőségeink
Cím:
1095 Budapest
Viola u. 13-15. Fsz. 1.
Telefon:
+36 1 218 0384
Mobil:
+36 70 272 3855
Ajánlatkérés