Bemutatkozás

A Kvarner Kft. 2001-ben alakult családi vállalkozás formájában. A cégalapítást megelőzően, már 1991-ben - műszaki, gazdasági érdeklődésű és végzettségű házaspárként - első megbízásunkat érdekes módon maga az élet hozta, amikor az újonnan épült társasháznak – ahová beköltözni készülődtünk – közös képviselőre volt sürgősen szüksége, hát belevágtunk.

bemutatkozas.jpg

Az első sikerek, eredmények után megkedveltük ezt a munkát, és ezután döntöttünk úgy a férjemmel, hogy ilyen jellegű vállalkozást szeretnénk indítani. Megszereztük a szükséges képzettségeket és elindítottuk közös vállalkozásunkat.

Szerencsére az építőipar akkori növekedési pályája is a mi malmunkra hajtotta a vizet, így az első megbízást gyorsan követte a következő, és egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre több munkánk van, és társasházaink száma gyorsan nő.
2002-ben a IX. kerület egyik legnagyobb Ingatlanfejlesztő vállalkozása, a Bokréta Házak alvállalkozója lettünk, így az újonnan épült Bokréta Házakban is bennünket választottak közös képviselőnek, és – amire büszkék vagyunk – hogy ezeknek a társasházaknak mindegyikében a mai napig ott vagyunk.


Mivel az évek során sikerült olyan infrastruktúrát, személyzeti és technikai hátteret kiépítenünk, hogy tovább tudtunk nőni, fejlődni, így mára a lakások száma, melyeket cégünk kezel, közel 2100-re gyarapodott, és ezen kívül 1000 parkolóhely és 100 üzlethelyiség van ránk bízva.


Minden feltétel adott tehát ahhoz, hogy ez a szám a következő években tovább emelkedjen, és a jövőben is meg fogunk tenni mindent annak érdekében, hogy lakóink elvárásainak maximálisan megfelelünk és igazán professzionális szintre fejlesszük házkezelői tevékenységünket.


Ehhez nyújt segítséget új honlapunk, ahol már a XXI. század kihívásának megfelelve, lakóink az Ügyfélkapu nevű szolgáltatásunkhoz belépve 0-24 óráig lekérdezhetik közös költség egyenlegüket, de közvetlen hibabejelentő vonalunkon továbbra is éjjel nappal elérhetőek vagyunk!


Bízunk benne, hogy nemsokára Ön is felkeres bennünket és lehetőséget kapunk szakértelmünk, korrekt üzleti hozzáállásunk és megbízhatóságunk bizonyítására.


Nagy Miklós és Nagy Miklósné,

a Kvarner kft. tulajdonosai