A 6 pontos KVARNER-GARANCIA

  1. NON-STOP Adatszolgáltatási garancia: 0-24 óráig garantáljuk Ügyfeleinknek az adathozzáférést a közös költség egyenlegükhöz a honlapunkon található Ügyfélkapun keresztül.

  2. Anyagtárolási garancia: archivált anyagok, hivatalos dokumentumok kikérése esetén garantáljuk, hogy 24-48 órán belül (munkanapokon) rendelkezésre bocsátjuk a kívánt anyagot.

  3. 0-24 órás mobilügyelet garancia: garantáljuk, hogy 0-24 óráig elérhetőek vagyunk, hogy sürgős esetekben azonnal el tudjuk kezdeni az intézkedést!

  4. Tiszta Kéz garancia: garantáljuk minden alvállalkozóval, megbízott szakemberrel a tiszta, áttekinthető és szabályos elszámolást, hogy minden költségről, teljesítésről számlát kérünk, amivel a ház felé elszámolunk.

  5. Költségoptimalizálási garancia: a fenti kötelezettség ellenére garantáljuk a legoptimálisabb, legjobb ár/érték arányú szolgáltatásokat, amit több éves megbízható kapcsolatokkal érünk el, olyan cégekkel, akik maguk is hosszú távon gondolkoznak, nem az egyszeri nagy profitra törekednek, hanem értékelik a hosszabb távú, de kisebb bevételeket.

  6. Energiatakarékossági garancia: Amennyiben a társasház központi kazánját mi üzemeltetjük, úgy garanciát vállalunk arra, hogy lakók igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb energia-fogyasztást érjük el, ami általában az egyik legjelentősebb tétel a lakók rezsi költségében.