13 érv mellettünk

 1. Több mint 10 éves tapasztalat a házkezelés, üzemeltetés területén.

 2. A referenciáink között található társasházakkal már hosszú évek óta együtt dolgozunk, a legrégebbi házunkat 1991 óta kezeljük, ők ennyi idő után is bíznak bennünk.

 3. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezünk: modern, újonnan kialakított és technikailag jól felszerelt irodánkban 4 munkatársunk dolgozik a társasházak zökkenőmentes működésért.

 4. Nálunk a házakhoz tartozó különböző hivatalos dokumentációk iktatva és rendszerezve vannak több évre visszamenőleg, minden egyes papírlap a helyén van, és kérésre azonnal elővehető. Ezeket saját irattárunkban rendszerezzük és őrizzük.

 5. Nagy tapasztalatunk van újonnan alakult társasházak kezelésében, ami sokkal nagyobb szakértelmet és tapasztalatot kíván, mint egy jól bejáratot, régi társasház tovább működtetése.

 6. 24 órás mobil-elérhetőség rendelkezünk a sürgős hibák elhárítása, kijavítása érdekében! Mi azonnal intézkedünk, és éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!

 7. Internetes oldalunkon, új Ügyfélkapu szolgáltatásunk keretében 0-24 óráig ügyfeleink lekérdezhetik közös költség egyenlegüket, így naprakész és megbízható információt kaphatnak.

 8. Nagyon jó kapcsolati tőkével rendelkezünk: az évek során nagyon jó munkakapcsolatot építettünk ki minden olyan céggel és szakemberrel, akik szükség esetén azonnal nekilátnak egy-egy sürgősebb hibaelhárításnak, és nem kell rájuk 2-3 vagy akár több napot várni.

 9. Mi kizárólag számlát adó cégekkel dolgozunk, ill. bízunk meg bármilyen munkával, nálunk nincsenek zsebből fizetett tételek, amivel később nem lehet elszámolni, és amit nem tudunk igazolni a társasház felé. Maximálisan betartjuk a pénzügyi fegyelmet és az ide vonatkozó jogszabályokat, mivel kizárólag hosszú távon gondolkozunk.

 10. Ügyfeleinket bejelentés nélkül, megfelelő és kényelmes körülmények között tudjuk fogadni irodánkban minden hétköznap 8-16 óráig. (pénteken 14 óráig)

 11. Vállalatunk 10 millió Ft értékű felelősségbiztosítással rendelkezik a Generali Biztosítónál.

 12. Cégünk a működéshez szükséges megfelelő vagyoni fedezettel rendelkezik, a velünk szerződő társasházak biztos kezekben vannak, mert tudják, hogy nem egy kiürített, bármikor felszámolható és gyorsan eltűnő céggel van dolguk.

 13. A fenti ok miatt újonnan induló társasházak esetén meg tudjuk előlegezni a költségeket, így belátható időn belül és gyorsan meg tud alakulni a társasház.